Varför så tyst

Hej alla,

jag vill lite kort nämna varför det inte varit så mycket rörelse på bloggen. Hela vårterminen jobbade jag deltid för att komma tillbaka efter en stress/utbrändhet. Hela sommaren har jag sett fram emot att ta emot mina nya ettor och få jobba heltid, då får jag och min man ett besked som gjorde att jag återigen blev sjukskriven men denna gång på heltid. Jag genomgår just nu cellgiftsbehandling för en elakartad cancer. Prognosen är mycket god och jag kommer bli frisk. Dock låter jag bloggen vila fram till att jag är tillbaka i arbete. Till dess får ni botanisera bland mina tidigare inlägg eller på några av mina favoritbloggar.

itmamman

Kristina Alexanderson

M som i underbar

Emil Jansson

IKTsidan

Skolburken

 

20130205-144845.jpg

One thought on “Varför så tyst

  1. Hanna!
    Så jättetråkigt att höra, förstår verkligen att du ska lägga all din energi på bara dig själv och din hälsa nu! Vi finns här när du är redo att blogga igen.
    Tack för att du nämner Skolburken som en av bloggarna, blev mycket smickrad!
    Ta hand om dig ordentligt nu!
    Maria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *